banner753

YAZ SPOR OKULLARINDA EĞİTİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen ve ilk defa ilçelerde de açılan Yaz Spor Okulları’nda eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

- Bu haber 113 kez okundu.

YAZ SPOR OKULLARINDA EĞİTİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

YAZ SPOR OKULLARI DOLUDİZGİN GİDİYOR

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde öğrencilere eğitim verilen Yaz Spor Okulları’nda 7 bin öğrenci eğitim görüyor.
Haftanın beş günü devam eden Yaz Spor Okullarında merkezde Tenis, Basketbol, Karate, Satranç, Futbol, Kickboks, Voleybol, Güreş, Yüzme ve Badminton dallarında olmak üzere 10 dalda, ilçelerde ise Afşin’de 9, Elbistan 10, Göksun 6, Çağlayancerit 5, Türkoğlu 9, Andırın 6, Ekinözü 5, Nurhak 5, Pazarcık’ta ise 6 dalda eğitimler veriliyor.
İl genelinde eğitimlerin devam ettiği Yaz Spor Okulları’nda yaklaşık 100 eğitmen görev yapıyor. Yaz Spor Okullarında verilen eğitimler dallara göre sabah saat 10.00’da başlıyor, akşam 19.00’a kadar çeşitli seanslarda gerçekleştiriliyor.
7-14 yaş grubu çocukların eğitim aldığı Yaz Spor Okulları’nda eğitimler 11 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner758