Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Şirikçi: " Ekonomimize güç verecek yeni pazarlar arayışı içerisindeyiz "
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, “Ekonomimize güç verecek yeni pazarlar arayışı içerisindeyiz.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, "Bizler sanayiciler olarak ekonomimize güç verecek yeni pazarlar arayışı içerisindeyiz. Bu pazarları bularak sanayicilerimizle, esnafımızla, halkımızla beraber hareket edeceğiz. Türkiye şu anda dünyada büyüyen üç ülkeden bir tanesi" dedi.
MÜSİAD KAHRAMANMARAŞ ŞUBE YÖNETİMİ VE ÜYELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER
MÜSİAD Kahramanmaraş Başkanı Atıf Şirikçi ve yönetimi üyelerini buluşturan iftar programı K. Maraş Mado evinde gerçekleştirildi.
İftar yemeğine MÜSİAD Kahramanmaraş Şube yönetimi,üyeleri ve MÜSİAD Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Nalbantoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Abalı' da katılım sağladı. İftar programı Tasavvuf müziğinin huzur veren nameleri ve seçkin ilahilerle başlayan iftar yemeğinde üyeler fikir alış verişinde bulundu.
MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi iftar programında yaptığı konuşmasında "Bu mübarek günde, bu birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu günde üyelerimizle birlikte bir iftar programı düzenledik. İnşallah bu iftar programından sonra önümüzdeki günlerde MÜSİAD olarak Kahramanmaraş'ta birlik beraberlik içerisinde ekonomimiz iyi noktalarının yer alacağı bir vizyonu hayata geçireceğiz. Genel merkezimizle istişarelerimiz sürüyor. MÜSİAD ailesi olarak üyelerimiz birlikte tekstil sektör kuruları oluşturacağız. Bunların içinde eksik ve problemli olan işlerimiz hep beraber gidermeye çalışacağız" dedi.
"TÜRKİYE ŞU ANDA DÜNYADA BÜYÜYEN ÜÇ ÜLKEDEN BİRİ"
Türkiye'nin şu günlerde çok zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Şirikçi, "Şu anda Türkiyezor bir süreçten geçiyor. Türkiye'nin bu zor sürecinde, ülkemizin etrafında bir yangın var. Bizler sanayiciler olarak ekonomimize güç verecek yeni pazarlar arayışı içerisindeyiz. Bu pazarları bularak sanayicilerimizle, esnafımızla, halkımızla beraber hareket edeceğiz.Türkiye şu anda dünyada büyüyen üç tane ülkeden bir tanesi. Bu pozisyonda bu büyümeyi gösterdikten sonra, inşallah etrafımızdaki bu savaş ortamı bittikten sonra Türkiye'de haklı ve gururlu olduğu yeri en kısa zamanda yakalayacağı kanısındayız. Tabi bu dönemTürkiye için zor bir dönem. Hem dışarıda hem içeride sıkıntılar yaşanıyor. Ama bu sorunların sonuna gelindi. Devletimiz güçlü. Bu birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz en kısa zamanda refaha ulaşacağını biliyoruz" diye konuştu.
MÜSİAD Kahramanmaraş Başkanı Atıf Şirikçi ve yönetimi üyelerini buluşturan iftar programına, MÜSİAD Başkan Yardımcısı Mustafa Buluntu, MÜSİAD Başkan yardımcısı Selahattin Sandaloğlu ve MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Bünyamin Dokumacı’ MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Mutlu Cilve, A. Gaffar Akarca, Ökkeş Kır, Eşref Şekerli, Erdal Kambur, H. Hüseyin Dinçer ve Cüneyt Beyit ile çok sayıda gazetecinin katılımıyla iftar programıMado evinde gerçekleştirildi.
MaraşMedyaMerkezi.com
Marasmedya.com
Kahramanmaraşspor.com
MaraşHaberler.com
ÖzürDilerim.com
Sütçüimam.com
Dulkadiroğlu.com
FatihErkoç.com
Onikişubat.com
46Haber.com
Müsiad: " ekonomimize güç verecek yeni pazarlar arayışı içerisindeyiz "
MÜSİAD Kahramanmaraş Başkanı Atıf Şirikçi ve yönetimi üyelerini buluşturan iftar programı K. Maraş Mado evinde gerçekleştirildi.
28 Haziran 2016 Salı 14:54 - Bu haber 1238 kez okundu.
İlgili Galeriler
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.