Kahramanmaraş İl Genelinde Ramazan Bayramı tatili boyunca 140 adet kaza meydana geldi. Bu kazalarda ölü sayısı olmazken 220 kişi de yaralandı.
11 Temmuz 2016 Pazartesi 22:06:57
Tüm Türkiye’de Olduğu Gibi Kahramanmaraş’ta Da Bayram Tatilinde Vatandaşlar Çeşitli Yerlere Gitmek İçin Yollara Çıktı. Bayram Öncesi Birçok Çağrıya Rağmen Trafik Kazalarının Önüne Geçilemedi.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünden Alınan Verilere Göre 9 Günlük Bayram Tatilinde İl Merkezinde Toplam 63 Trafik Kazası Meydana Geldi. Bu Kazalarda 87 Vatandaşımız Yaralandı.
Alınan Bilgide İl Merkezinde 4141 Araç Denetlendi Bu Açların 1078’ine Cezai İşlem Uygulanırken, Meydana Gelen Kazaların 37’si Yaralamalı 26’sı İse Maddi Hasarlı Kazalar Oldu.
İl Genelinde Meydana Gelen 141 Trafik Kazasında 220 Kişi Yaralanırken Can Kaybı Yaşanmadı.
Öte Yandan Kahramanmaraş’ın İlçelerinde İse Durum Farklı Değildi. En Az Uygulama Ve Denetleme Yapan İlçeler Arasında Göksun Ve Türkoğlu Bulunuyor. En Fazla Denetlenen Araç İse Kahramanmaraş, Afşin Ve Elbistan Oldu.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü Olası Trafik Tıkanıklığı Araç Denetlemesi Ve Şehir İçi Trafik İle İlgili Konularda Başarılı Bir Grafik Sergilediği Gözlemlendi.
